1. Tajna izvanrednog rasta domaće kompanije s 50 trgovina diljem zemlje

  Tajna izvanrednog rasta domaće kompanije s 50 trgovina diljem zemlje

  Maja Žilić direktorica je ZOOCITY-a, a na toj je poziciji provela posljednje dvije i pol godine. U maloprodaji je provela svoj cijeli radni vijek, što joj je uvelike olakšalo brzu prilagodbu novoj industriji.

  O radu u UNCONDITIONALU navodi kako joj se sviđa jednostavnost odnosa i otvoren pristup poslu. “Puno je lakše i brže riješiti stvari“ jer je komunikacija s članovima leadership tima kao i sa samim vlasnikom vrlo izravna i otvorena te se odvija na dnevnoj bazi.

  Ističe da se najviše veseli svakodnevnom radu s kolegama. “Rad s različitim ljudima omogućava mi da učim iz njihovih iskustava i perspektiva, što me dodatno motivira i inspirira.”

  S obzirom na industriju u kojoj radi, promijenio se i njen stav o brizi za kućne ljubimce. “Moj labrador Lord ima dvije i pol godine. Zaigran je i nestašan. Kad je u pitanju njegova prehrana, iza toga stoji cijela znanost – kako kombinirati suhu i mokru hranu, je li bitno da nema žitarica, na što sve

  Read More
 2. Roditelji su me odmalena odgajali da moram raditi. Sa sedam godina pakirao sam hranu za ptice i ribice iz velikih u male vrećice, a u skladište našeg dućana dolazio sam kad god je trebalo

  Roditelji su me odmalena odgajali da moram raditi. Sa sedam godina pakirao sam hranu za ptice i ribice iz velikih u male vrećice, a u skladište našeg dućana dolazio sam kad god je trebalo

  Otac je godinama radio u Njemačkoj kao automehaničar, a kako je živio iznad dućana za kućne ljubimce, po povratku u Split prije 50 godina, otvorio je jedan od prvih specijaliziranih dućana za kućne ljubimce na prostorima bivše države.

   

  Otac je postavio temelje kojih se i danas držimo

  Jednom prilikom mi je rekao da prvih šest, sedam godina iz mjeseca u mjeseca nije znao hoće li posao opstati, međutim svojim iskrenim odnosom prema kupcima, ali stručnim savjetom i uslugom uspio je održati posao i postaviti temeljne principe kojih se i danas držimo. Pred kraj srednje škole, sa svojih 17 godina, počeo sam raditi full time, ne iz potrebe, nego iz želje i kako bih se osjećao korisno. Glavna motivacija mi je bio osjećaj doprinosa i bio sam neizmjerno zahvalan ocu na hrabrosti da svoju viziju pretoči u uspješan obiteljski posao.

   

  Preuzeo tvrtku prije 25 godina

  Tvrtku sam u potpunosti preuzeo 1999. godine.

  Read More
 3. Obavijest o povlačenju proizvoda s tržišta

  Poštovani, 

   

  Sigurnost naših kupaca i ljubimaca jako nam je važna. Želimo biti dosljedni u svojoj odgovornosti i informirati kupce o mogućim opasnostima, sigurnosnim opaskama, upozorenjima o proizvodima te povlačenjima proizvoda. Analizom državnog inspektorata na niže navedenom uzorku/seriji utvrđeni su nedostaci u kvaliteti.

   

  U svrhu predostrožnosti, a vezano za zaštitu vaših ljubimaca neškodljivo uklanjamo iz prodaje: 

   

  Šifra                    

  Read More
 4. Obavijest o povlačenju proizvoda s tržišta

  Sigurnost naših kupaca i ljubimaca jako nam je važna. Želimo biti dosljedni u svojoj odgovornosti i informirati kupce o mogućim opasnostima, sigurnosnim opaskama, upozorenjima o proizvodima te povlačenjima proizvoda. Unutarnjom analizom proizvođača na niže navedenom uzorku/seriji utvrđeni su nedostaci u kvaliteti.

   

  U svrhu predostrožnosti, a vezano za zaštitu vaših ljubimaca neškodljivo uklanjamo iz prodaje:

   

  Šifra Naziv Serijski broj Rok valjanosti
  Read More
 5. Obavijest o povlačenju proizvoda s tržišta

  Sigurnost naših kupaca i ljubimaca jako nam je važna. Želimo biti dosljedni u
  svojoj odgovornosti i informirati kupce o mogućim opasnostima, sigurnosnim
  opaskama, upozorenjima o proizvodima te povlačenjima proizvoda.

   

  Unutarnjom analizom proizvođača na niže navedenim uzorcima/serijama
  utvrđena su manja mikrobiološka odstupanja određenih vrijednosti.

   

  U svrhu predostrožnosti, a vezano za zaštitu vaših ljubimaca neškodljivo
  uklanjamo iz prodaje:

  Read More
 6. ZOOCITY otvorio prvi XXL u Zagrebu

  ZOOCITY – najrašireniji lanac trgovina za kućne ljubimce u Hrvatskoj

   

  Prva ZOOCITY poslovnica otvorena je krajem 2008. godine, a danas ih je ukupno 35 diljem Hrvatske, u gotovo svim velikim i srednje velikim gradovima, pružajući tako preko 180 radnih mjesta. 

  ZOOCITY, danas najrašireniji hrvatski nacionalni lanac trgovina s proizvodima za kućne ljubimce, otvorio je svoju novu, a prvu poslovnicu u XXL formatu, u Zagrebu,  3.11.2022. 

  Poslovnica se prostire na više od 600 m2, te kao i sve postojeće poslovnice u ZOOCITY mreži, zadovoljava sve najnovije standarde u opremanju prostora, posebice u tehničkim i životnim uvjetima za sve životinje, a novost je poseban format: ZOOCITY XXL. Uz navedeno, nova ZOOCITY poslovnica u Zagrebu ima i već poznatu ZOOCITY pekarn

  Read More
 7. Brigom o kupcima usrećujemo i naše krajnje korisnike – njihove ljubimce

  Brigom o kupcima usrećujemo i naše krajnje korisnike – njihove ljubimce

   

   

  Maja Žilić završila je srednju Zrakoplovno – tehničku školu nakon čega je logičan slijed bio studij na Fakultetu prometnih znanosti – smjer zračni promet. Tijekom pet godina studiranja povremeno je tijekom ljetnih mjeseci radila za džeparac. Također, u tom je razdoblju života intenzivno sudjelovala na turnirima rukometa i rukometa na pijesku i tako spajala sport i zabavu. Nakon završetka fakulteta, kao dipl. ing. zračnog prometa, Maja je tražila posao u struci, ali prisjeća se kako je te 2007. situacija u toj struci bila dosta drugačija i

  Read More
 8. UNCONDITIONAL d.o.o. ušao u strateško partnerstvo u Adria regiji s njemačkim Fressnapfom, vodećim europskim retailer-om

  UNCONDITIONAL d.o.o. ušao u strateško partnerstvo u Adria regiji s njemačkim Fressnapfom, vodećim europskim retailer-om

   

   

  UNCONDITIONAL d.o.o. najveći specijalizirani distributer hrane, opreme i lijekova za kućne ljubimce u regiji – udružio je snage s njemačkom kompanijom Fressnapf, vodećom na europskom tržištu u proizvodnji i distribuciji vlastitih i ekskluzivnih brendova. 

  UNCONDITIONAL je u Fressnapfu prepoznao jakog i pouzdanog partnera koji će kao snažan dioničar inicijalno uložiti u širenje UNCONDITIONAL grupe u Hrvatskoj i susjednim zemljama.  

  „Naše zajedničko ulaganje koja pokriva tržišta u Hrvatskoj, Srbiji

  Read More
 9. UNCONDITONAL i Fressnapf grupa preuzeli češki lanac SuperZoo trgovina

  UNCONDITONAL i Fressnapf grupa preuzeli češki lanac SuperZoo trgovina

  UNCONDITIONAL zajedno sa strateškim partnerom – njemačkom grupacijom Fressnapf preuzeo je češki lanac trgovina specijaliziranih za kućne ljubimce – Super Zoo.

  Ovom akvizicijom, UNCONDITIONAL će do 1. listopada 2022. preuzeti četiri nove lokacije češkog lanca, te otvoriti još šest trgovina do kraja godine čime će ukupan broj maloprodajnih trgovina unutar UNCONDITIONAL mreže narasti na 36.

   

  Ovim potezom, UNCONDITIONAL na čelu s Edvardom Vardom, te u partnerstvu s njemačkom grupacijom Fressnapf samo potvrđuje vodeću poziciju u Adria regiji, te dodatno osnažuje vlastitu strategiju rasta i proboja na nova tržišta.

  Značaj ove akvizicije komentirao je i sam vlasnik te predsjednik Fressnapfa Torsten Toeller koji isti

  Read More
Back to top